Volg Spinning® lessen bij BikeForce!!!

Elke dinsdag organiseert BikeForce Spinning® workouts in het clubhuis van sv Lotus. De workouts starten om 18.45 en 19.45. Op deze locatie starten we op 1 oktober 2020. Tot die tijd zijn de lessen in het Haarlemmermeerse bos. Er wordt gewerkt aan een andere tijdelijke locatie.

Het adres van de Spinning® studio is Hoofdweg Oostzijde 863, 2131 MB Hoofddorp .

Er zijn kleedkamers voor dames/heren beschikbaar en je kunt niet douchen. BikeForce is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken/diefstal van persoonlijke eigendommen. Er zijn geen kluisjes beschikbaar.

De lessen duren 50-55 minuten.

De eerste les start om 19.00

De tweede les start om 20.00

De eerste les is een les voor starters. Het doel van deze les is het leren van Spinning® technieken en het opbouwen van conditie en kracht.

De tweede les in intensiever. De nummers zijn langer en er wordt afwisselend gewerkt aan conditie en kracht. De les is geschikt voor meer ervaren sporters. De technieken die gebruikt worden meer afgewisseld.

In de schoolvakanties en op algemene feestdagen zijn er geen Spinning® lessen.

Een proefles is gratis. Je meldt je aan via een app-bericht naar 06 51831835 met daarin je naam en het tijdstip van de gewenste les.

Wil je elke week een Spinning® les volgen dan kun je een strippenkaart kopen voor 10 lessen. De strippenkaart kost 55 euro en is een jaar geldig. De betaling gaat via 0651831835 met een tikkie. Het is niet mogelijk cash te betalen.

Een losse les kost  6,50 euro

Heb je een strippenkaart en wil je een Spinning® les volgen? Ga dan naar de facebookpagina BikeForce Nederland. Like de pagina. Voor elke Spinning® les wordt een evenement gestart via facebook. Door te klikken dat je naar het event gaat reserveer je een fiets. Een app’je sturen kan natuurlijk ook. Er zijn 15 Spinning® bikes beschikbaar.

De stripkaarten voor de Spinning® lessen zijn in beheer bij BikeForce. De Spinning® trainer zal de les afstrepen van je strippenkaart. Je kunt altijd om inzage vragen. De map ligt in de studio.

Spinning® is een intensieve sport en zeer geschikt om effectief je conditie te verbeteren. Heb je lange tijd niet gesport dan is het verstandig een sporttest te doen. Indien je serieuze gezondheidsproblemen hebt of gehad hebt dien je toestemming te hebben van je huisarts/specialist. Elke sporter van BikeForce vult bij aanvang een formulier in mbt gezondheid en blessures. Het volgen van Spinning® lessen via BikeForce is op eigen risico.